Klasztorna kuchnia

S. Aniela gotuje u salwatorianów. Jej kuchnia jest znana wśród księży, zakonników i rekolekcjonistów.

Niecodzienna książka kucharska. Wspaniale wydana w twardej oprawie i bogato ilustrowana kolorowymi zdjęciami. Ponad 100 przepisów na różne okazje: Wielki Post, Wielkanoc, Boże Narodzenie, imieniny czy urodziny. Doskonałe przepisy dla każdego. Są tu przepisy na potrawy proste i szybkie, a także wykwintne i oryginalne.

S. Aniela od lat gotuje w seminarium salwatorianów. Jej słynna kuchnia jest znana wśród księży, zakonników, rekolekcjonistów i czytelników magazynu katolickiego SALWATOR nie tylko dla tego, że potrawy są niezwykle smaczne, ale również dlatego, że s. Aniela obdarzona jest ogromnym urokiem i z wielkim entuzjazmem zajmuje się gotowaniem.

Książka może być doskonałym prezentem pod choinkę czy na urodziny. Ucieszy się z niej każdy, kto lubi smaczne jedzenie.

***

Mieliśmy dla Państwa 3 egz. niniejszej publikacji. Spośród osób, które przesłały nam przepisy na ulubione potrawy, wylosowaliśmy następujące:

Danuta Szelejewska z Katowic, Agnieszka Banaszkiewicz z Rybnika oraz Czesława Śmiech z miejscowości Skąpe

Gratulujemy, książki prześlemy pocztą

«« | « | 1 | » | »»

TAGI| KSIĄŻKI

aktualna ocena |   |
głosujących |   |
Pobieranie.. Ocena | bardzo słabe | słabe | średnie | dobre | super |

Wiara_wesprzyj_750x300_2019.jpg

Więcej nowości